Alanya'da yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla trafik de kaos yaşanıyor. Kamu kurumlarının mesai saati ve vatandaşların işe gidecekleri saatlere denk gelen okulların açılış saatinde öğrencilerin de servislerle okula gitmeleri nedeniyle trafikte yaşanan sorunun nasıl çözüme kavuşturulacağı merak konusu. 

Trafikte yaşanan sorunun çözümü için Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e çağrıda bulunan ALMOS Yönetim Kurulu Başkanı ve Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkan Adayı Paşa Özkan. okulların açılış saatlerinde değişikliğe gidilmesini istedi. 

Özkan, "Herkes sabah saat 08 ile 08.30 arasında işe gidiyor. Kamu kurumları da aynı saatlerde mesaiye başlıyor. Tüm insanlarımızın işe gitme saatinde okullarımız da eğitime başlıyor. Trafikte araç yoğunluğu nedeniyle aksamalar da yaşanıyor. Bunun içinde okulların açılış saatleri kamudaki mesai saatlerine göre ileriye veya geriye çekilse trafikte bir nebze de olsa rahatlama olur. Bu çağrımıza Kaymakam Bey'in kulak verip, gerekeni yapacağına inancımız tamdır" diye konuştu