Alanya’nın önemli turizm merkezlerinden olan Konaklı Mahallesi Gücüoğlu Sokak’ta 5 Bin metrekare yol parke taşı ile kaplanacak.

BATI MAHALLELERİNE 2022 YILINDA 28 BİN METREKARE PARKE YOL KAZANDIRILACAK

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Konaklı Mahallesi’nde kaldırım ve parke çalışması devam ediyor. Ayrıca bozuk olan kaldırım ve parke taşları yeniden onarılıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, parke taşı çalışmasının Gücüoğlu Sokak’ta devam ettiğini açıkladı.

YÜCEL, “BATIYI TURİZM SEZONUNA HAZIRLIYORUZ”

Bölgede 2021 yılı içinde 30 bin metrekare parke işi yaptıklarını hatırlatan Başkan Yücel, “Tüm mahallelerimiz gibi Konaklı Mahallemizde hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu yıl için batı bölgelerimizde 28 bin metrekare parke yol yapmayı hedefliyoruz. Şu an için çalışmalarımız Konaklı Gücüoğlu Sokak’ta devam ediyor. Ardından Türkler Mahallemizde 12 bin metrekare parke yol çalışmasına başlayacağız.  Özellikle turizm bölgelerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bölgeyi turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz.” dedi.

ELİKESİK- KONAKLI ARASI YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi, bölgelerin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda yol, altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Konaklı Mahallesi ile Elilesik Mahallesi arasındaki ana yolda genişletme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı “Mevcut yol çok dar olmasından dolayı ulaşım açısından sıkıntılı idi. Şimdi genişletiliyor. Artık D 400‘e inmeden kuzeyden Konaklı Mahallesi’ne güvenli bir şekilde geçebileceğimiz bir güzergâh oluşuyor.  Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.” diye duygularını dile getirdiler.