Başkan Şahin’in Alanya adına önemli projeler gerçekleştirdiğine vurgu yapan oda başkanları “Yapılan bu saldırı alçakça bir saldırıdır. Bu tür olaylar bizim çalışmamıza mani olamaz, aksine bizi daha da bir birimize bağlar. Oda başkanları olarak bu olayı kabul etmiyoruz ve kınıyoruz” dediler. 

Ziyarette söz alan Başkan Şahin ise oda başkanlarının gerçekleştirdiği destek ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Her zamanki gibi birbirimize yapılan haksız itham ve karalama kampanyalarında da birlik beraberliğimizi göstermiş oldular. Bunlar önemli manevi destekler, kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Başkan Şahin, “Bu tür saldırılar hep itibarsızlaştırmaya yönelik. Ama çok şükür bizi bu tür saldırılarla ne itibarsızlaştırabilirler, nede korkutabilirler. Biz hepimiz milletin içinden gelmiş kişileriz. Milletin içinden gelen insan bu tür şeylerden korkmaz. Benim asıl üzüldüğüm konu bizden sonraki gelecek arkadaşlar. Biliyorum Alanya’da bir sürü insan inisiyatif almak istiyor. Ancak ticaretime ya da şahsıma bir laf atarlar diye, inanın bir çok iyi insan görev almaktan kaçıyor. Bu tür karalamalar bize çok oldu. 20 yıla yakından Alanya’mıza hizmet etmeye çalışıyorum. 7 yıldır ALTSO Başkanlığını görevini sürdürüyorum. Elimden geldiği kadar mücadele ediyorum. Bu süreçte de çok karalama yapıldı ama çok şükür hiç birisi tutmadı. Çünkü yaptıkları şeyin bir dayanaklarını yok. Bir sahte hesaptan montaj video ile yapılan bir şey. Benim korkum montajda bir devlet büyüğümüze küfür ya da Alanya’ya küfür etti vs gibi bir şey de olabilirdi. Çünkü günümüzde bir dünya montajlar yapılıyor.  Biz bu süreçte 2 tane ALTSO seçimi yaşadık. İkisinde de ne ben ne arkadaşlarım hiçbir zaman rakibimiz hakkında karalama kampanyası yapmadık. Bu karalama politikalarını kaldırmalıyız.  Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatalım. Bu bir bayrak yarışı. Bir hizmet yarışı görmeliyiz. Erkenden şunun önünü keselim mantığını bırakmalıyız. Mehmet Şahinler korkarsa, diğer meslektaşlarımız korkarsa o zaman kim gelecek arkadaşlar buraya. Bize kalleşçe, alçakça ve korkakça yapılan bu saldırıyı yapan insanlar gelmek isteyecek. Alanya’mız için projeler yapmaya devam ediyoruz. Ben tüm oda başkanı meslektaşlarıma bu ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.