KERİM TOKSÖZ YAZDI:

2014'te seçimi kazanan AK Parti'ye 2019'da Büyükşehir'de seçimi kaybettiren İl Başkanı olarak tarihe geçtin. 2019'da seçimi kaybeden AK Parti İl Başkanı olarak adını tarihin altın sayfalarına yazdırdın ama seçimi kazanıp, hastanede yoğun bakımdaki CHP'li Muhittin Böcek'i suçluyor ve hesap soruyorsun. Önce hesap vermesi gereken 2019'da senin elinden Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu alan CHP'li Muhittin Böcek mi yoksa siz misiniz Sayın İbrahim Ethem Taş. Çünkü siz 2014'te kazanılan Büyükşehir Belediyesi'ni nasıl kaybettiniz veya kaybettirdiniz? Seçimde nasıl hatalar yaptınız? Seçimi kaybetmenizdeki etken acaba sokaktaki seçmen miydi, sizin yaptığınız hatalar mı?
Bırakın Antalyalı, CHP'li Muhitin Böcek'i işbaşına getirdi. Daha 1.5 yıl oldu göreve geleli. Suya zam yapmakla suçluyorsunuz, hizmet etmediği iddiasıyla yerden yere vuruyorsunuz. Elbette Muhittin Böcek'in karnesini 2024 yılındaki seçimde Antalyalı verir. Siz suya zam konusunda Böcek'e hesap soruyorsunuz ama elektriğe gelen zamdan, akaryakıta yapılan zamdan, Özel Tüketim Vergisi'ne (ÖTV) gelen zamdan neden söz etmiyorsunuz? 
Sayın Taş, zaman Muhittin Böcek'e vurma ve onu eleştirme zamanı değil. 
Çünkü biz omşusu açken biz tok yatanlardan olmadık, olmayız da. 
Bizim komşumuz hastayken, televizyonun sesini bile açmaya tenezzül edemeyiz. 
Komşumuz yoğun bakımdayken, bırakın onun hakkında kötü bir söz söylemeyi, onu eleştirmeyiz, onun hakkında en küçük bir kötü söz de söyleyemiz. 
Komşumuzun cenazesi varken, ona saygısızlık yapmayalım diye televizyon bile açmayız. 
Biz böyleyiz ama İbrahim Ethem Taş öyle değil. Muhittin Böcek hasta yatağında can derdinde iken onu eleştirebiliyor, yerden yere vuruyor.
Böyle bir siyaset anlayışı olmamalı. Önce sağlık diyorsak, bir insan sağlığının derdiydeyse, başkası başka hesabın içinde olmamalı. 
AK Parti İl Başkanı, böyle giderse bırakın 2024'te Antalya Büyükşehir'de seçim kazanmayı, Cumhur İttifakı'na bile kaybettirir. 
Bence İbrahim Ethem Taş, Böcek'i eleştirmek yerine önce dönüp aynaya bir bakmalı.