Müdür Er yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
"15 Eylül 2020 tarihinde başladığım Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden Bakanlığımızca uygun görülen Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Birimine görevlendirilmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca Antalya eğitimi için elimden gelenin en iyisini yapmaya, öğrencilerime zamansız hizmet etmeye çalıştım. Bu hususta ekibim ve eğitim personelimizin özverili çalışmalarından büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum.
   Antalya kültürel zenginliğiyle derin, farklılıklarıyla zengin ve konumu itibarıyla büyük bir şehirdir. Bu özellikleri yaşayarak büyüyen bir Antalyalı olarak şehrimin her okuluna gitmeye her çocuğuna dokunmaya her öğretmeniyle konuşmaya önem verdim. İçinden geçtiğimiz salgın sürecinde Antalya eğitim ailesinin deneyimine güvenerek yoluma devam ettim. Mesleğimin sorumluluğunu omuzlarımda ve en önemlisi vicdanımda taşımaya özen gösterdim. Kalben çok huzurlu, mesleki olarak büyük deneyimler kazanarak ayrılıyorum.
   Eğitimde kaybedilecek tek bir çocuğumuzun olmaması için canla başla çalıştığım görev süremde; 

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve şehrimizin yetiştirdiği Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt  Çavusoglu'na, aynı zamanlarda görevlerimize başladığımız ve birlikte çalışmayı şans kabul ettiğim Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'ya, çok saygıdeğer vekillerimize, eğitimin destekçisi tüm paydaşlarımıza, il yöneticilerimize ve kurumlarımıza, birlikte çalışmaktan onur duyduğum mesai arkadaşlarıma ve personelimize, her zaman gönülden güvendiğim değerli öğretmenlerime, kıymetli yol arkadaşlarımız velilerimize, çok değerli basınımıza, her durumda yanımda olan aileme, kadirşinas Antalya halkına ve en önemlisi tüm varlığımla kendimi adadığım, mutluluklarını hedef edindiğim ve iyi ki eğitim camiasının bir parçasıyım dediğim sevgili öğrencilerime canı gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Görevimi emin ellere teslim etmenin huzuruyla helalleşerek ayrılıyorum.
   Antalyalı olmaktan büyük gurur duydum. Bundan sonraki meslek hayatımda da aynı gururu ve ayrıcalıkla inandığım yolda yürümeye devam edeceğim. Mesleki hayatımda şehrime hizmet etmenin gururuyla bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, sağlık ve başarı dolu yıllar temennisiyle Allah'a ısmarladık."