Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Genel Kurulu, 7 Ocak'ta Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Mevcut Oda Başkanı Doğan Bacak'ın yeniden aday olacağı kongde öncesi 4 yıldır Oda Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Ferhat Akkanat da aday olarak sahaya inip, çalışmalara başladı. 

Oda Başkanlığına adaylığını 6 ay önce açıklayıp, çalışmalara başlayan Akkanat, bu süre zarfında ise Oda Başkanı Doğan Bacak'ın yanlışlarını anlatıp, doğruları işlere imza atacağına dönük üyelere söz veriyor. Üyelere karşı Bacak'ı eleştiren Akkanat'ın ise 6 aydır Oda Yönetim Kurulu Üyesi olarak Başkan Doğan Bacak'ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na katılıp, her kararın altına imza atması ise dikkat çekiyor. 

Üyeler, "Doğan Bacak yanlış yapıyorsa, Ferhat Akkanat da yanlış yapıyor. Hem Oda Başkanı'nı eleştiriyor, hem de onun aldığı her kararın altına imza atıyor. Madem Doğan Bacak yanlış yapıyor, yanlış kararlar alıyorsa Ferhat Akkanat neden bu yanlışların altına imza atıyor. Neden Oda Yönetimi'nden istifa edip, seçim çalışmasını öyle yürütmüyor. Doğan Bacak yanlış yoldaysa Ferhat Akkanat bu yanlıştan neden dönmüyor?" dediler