17 km’lik Alaiye Short Trail kategorisinde 259 sporcu yarıştı. Kadınlarda birinci Natalia Gyurten, ikinci Anna Gavrilova ve üçüncü Nataliia Blagonravova oldu. Erkeklerde ise birinci Mehmet Aydıngör, ikinci Enes Erol ve üçüncü Mustafa Kaya oldu. 28 km’lik Keykubat Mountain Run kategorisinde 236 sporcu yarıştı. Kadınlarda birinci Laia Montoya Garcia, ikinci Maria Kolpakova ve üçüncü Ezgi Kar oldu. Erkeklerde birinci Artem Kuftyrev, ikinci Egor Gavrilov ve üçüncü Hossein Niroomandi oldu.

48 km’lik Taurus Mountain Marathon kategorisinde 163 sporcu yarıştı. Kadınlarda birinci Megan Erspamer, ikinci Aina Cusi Batlle ve üçüncü Valentyna Horban oldu. Erkeklerde birinci Amir Ahmadbeigi, ikinci Oğuzhan Emre Singer ve üçüncü Hamidreza Goudarzi oldu. 76 km’lik Merrell Alanya Ultra Trail kategorisinde 119 sporcu yarıştı. Kadınlarda birinci Ezgi Akdesir, ikinci Itır Atadiyen ve üçüncü Janet Cornelius oldu. Erkeklerde ise birinci Fedrik Vancraeynest, ikinci Cevdet Alyılmaz ve üçüncü Vehbi Bekar oldu.

SPORCULARA PROTOKOL TARAFINDAN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ahmet Arslan ve organizasyon yetkilileri verdi.