Alanya'yı Antalya Süper Amatör Ligi'nde başarıyla temsil eden Mahmutlarspor taraftarları, Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni spor tesisinin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz yıllarda, kulüp başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar'ın Alanya Belediye spor müdürlüğü ile birlikte girişimleriyle Hazine Bakanlığı'ndan tahsisi yapılan ve 20 dönüm arazi üzerinde projelendirilen spor merkezi tamamlanmak için gün sayıyor.

Alanya Belediyesi tarafından yatırım programına alınan ve belediye başkanı Adem Murat Yücel tarafından da özenle takip edilen yatırım Antalya bölgesinde amatör Lig kategorisinde sahip olunan en iyi tesis olarak dikkat çekiyor.

Kurban Bayramı sonrasında görkemli bir törenle açılması planlanan tesis için Mahmutlarspor taraftar grupları, Başkan Yücel ve Bağışlar'a afiş ile teşekkür ettiler. 

Mahmutlar'da cadde ve sokağa asılan afişlerde;
"Mahmutlarspor futbol sahası ve spor merkezi projesi ile mahallemize Avrupa standartlarında bir tesis kazandıran Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve Alanya Belediye Meclis Üyemiz, Kulüp Başkanımız Yılmaz Bağışlar'a teşekkür ediyoruz" ibaresi yer aldı.