Alanya Özgür Medya'nın, (www.alanyaozgurmedya.com) 7 Haziran 2020 tarihinde, 'Böcek de Yücel de bu yolu yapmıyor' başlıklı haberi Alanya'ya geniş yankı uyandırdı. 
VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
Alanya ve Gazipaşalıların ortak kullandığı Koşdavut Yolu'ndaki bazı bölgelerin çökmesi, bazı bölgelerin de toprak olmasına rağmen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bu yola dönük çalışma yapmaması vatandaşların tepkisine yol açmıştı. 

Haberimiz üzerine harekete geçen MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin ve Mustafa Toksöz'ün talebi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de talimatıyla Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Koşdavut'ta heyelan nedeniyle çöken yol ile çukurlaşan o yolda bakım ve onarım çalışması başlattı. 

Bakım ve onarım çalışmalarının başlaması nedeniyle Tekin, Toksöz ve Yücel'e teşekkür eden vatandaşlar, "Bu yıl belediyenin durumu da ortada. Bakım ve onarımla yollarda biraz da olsa düzelme olacaktır. Koşdavut'ta sadece 5 kilometrelik bir kısmın asfaltlanması ile bu yolda her sorun giderilecektir. Bu konuda da Alanya Belediye Meclis Üyelerimizin ve Belediye Başkanımızın bir çalışma yapmasını istiyoruz" dediler