Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi sözünü tuttu. 18 milyon TL'ye inşa edilen, 1200 kişilik iç mekan, 500 kişilik dış mekanıKonaklı Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, aynı zamanda Alanya'nın ikinci Eşgilik Düğün Salonu özelliğini taşıyor.

Her türlü kültürel aktivitenin düzenlenebileceği, gelenek ve göreneklerin yaşatılabileceği çok amaçlı bir konsepte sahip olan Kültür Merkezi ve Düğün Salonu'nda yemekli düğün, nişan, toplantı, konser, kermes, eğitim çalışmaları gibi tüm aktiviteler de düzenlenebilecek. Merkezde ayrıca küçük çaplı etkinlikler için de daha küçük toplantı salonu ve kütüphane de yer alıyor.

Konaklı'ya böylesi önemli bir projeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Yücel,'' Pazartesi gününden itibaren Konaklı Kültür Merkez ve Düğün Salonunu halkımızın hizmetine sunuyoruz. Salonumuzu  kullanmak isteyen vatandaşlarımızın Alanya Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Nikah İşlemleri Şefliğinden randevularını alabilirler. Hizmete kattığımız projenin resmi açılışında önümüzdeki günlerde belirleyeceğimiz bir tarihte yapacağız. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.''  dedi.