Alanya'da iki dönemdir Esnaf e Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanlığı'nı başarıyla yürüten Nuri Demir, 2022 yılında yapılacak seçim öncesi başkanlığı bırakacağı iddialarına  Alanya Özgür Medya (www.alanyaozgurmedya.com)  aracılığıyla yanıt verdi. 

Seçime bir yıl olmasına rağmen kendisinin seçime dönük çalışma yapmadığını söyleyen Demir, "Benim amacım üyelerimin sorununu çözüp, onların derdine derman olmaktır. Üyemin ekonomisine katkı yapacak projelerin üretilmesi yönünde yerel yönetimler ve merkezi hükümet ile ortak çalışma yapıyoruz. Pandemi sürecinde ekonomik yönden zor durumdaki esnafımın kurtuluşu için reçete hazırlayıp, bu konuda dosyayı Ankara'ya sunuyoruz" dedi 

Seçime bir yıl olmasına rağmen başkanlığı bırakacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Demir, "Başkanlığı bırakma gibi bir karar almadım. Oda Yönetimi'ndeki arkadaşların çoğunluğu yanımda olduğu sürece ve esnafım da benim devam etmemi istediği müddetçe başkanlığa aday olacağım. Benim odama üye olan herkes de seçim döneminde aday olabilir, aday olmak en doğal hakkıdır. Ben dün olduğu gibi bugün de yarın da esnafımın emrindeyim."