Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, taşeron işçi kadrosundan işe alıp, Danışmanlığa yükselttiği, daha sonra Özel Kalem Müdürlüğü'ne atayarak, memuriyet hakkı kazandırdığı Baki Tamer Telli'yi daha sonra ise Belediye Başkan Yardımcısı olarak atamıştı. 

Başkan Yücel'in işçi kadrosundan işe alıp, Belediye Başkan Yardımcılığı'na kadar yükselttiği Baki Tamer Telli'ye ilişkin tartışmalar durulmuyor. Atamanın usülsüz olduğu iddiasıyla Mülkiye Müüfettişi'nin uyarısı üzerine Başkan Yücel'in Belediye Meclisi'nde bu konuda kendisine yöneltilen sorular üzerine, 'O'nu görevden aldım' demişti. 

Başkan Yücel'in, 'Görevden aldım' yönündeki sözlerine rağmen Baki Tamer Telli'nin Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde olup olmadığı tartışma yaratırken, belediyenin resmi web sitesinde ise Telli'nin halen Belediye Başkan Yardımcısı olarak gözüktüğü ortaya çıktı. 
Vatandaşlar, "Başkan Yücel, Baki Tamer Telli'yi görevden aldım' diyor ama aynı isim halen belediye web sitesinde Başkan Yardımcısı olarak gözüküyor" diyerek eleştirilerde bulundular.