Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup Lideri Kestelspor bugün saat 14.00'da Antalya Derbisi olarak nitelendirilen maçta Manavgat Belediyespor ile tarihi bir maça çıkıyor. Ligin ilk yarısında Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta rakibini 4-1'lik skorla yenerek liderlik koltuğuna oturan Kestelspor, bu kritik maçı da kazanıp hem üç puanın sahibi olmak, hem de liderlik koltuğunu rakiplerine kaptırmak istekiyor. 
EGEMENLİK'TE SEYİRCİ YOK
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Disiplin Kurulu'nun Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçında sahaya atılan 3-5 pet şişeden dolayı seyircisiz oynanmasına karar verilen Manavgat Belediyespor maçı öncesi Kestelspor Yönetimi, taraftarların bu maçı izleyebilmeleri için Milli Egemenlik Stadyumu'nun yanında LED ekran kuracak ve maçı naklen yayınlatacak. 

Niğde Bölgesi Hakemi Turhan Beyke'nin yöneteceği müsabaka öncesi konuşan Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur, "Taraftarlarımızın alınmayacağı kritik bir maça çıkıyoruz. Böylesi zorlu bir maç öncesi seyircisiz oynama cezasını almış olmaktan dolayı oldukça üzgünüz. Benim takımım sahaya çıkacak ve içeride seyirci varmış gibi oynayacak. Bugün Manavgat Belediyespor maçını kazanıp, TFF'nin verdiği ceza nedeniyle maçı LED ekranda izleyecek olan taraftarlara 3 puanı hediye edeceğiz. Alanya'da yaşayan herkesi Milli Egemenlik Stadyumu'nun yanındaki LED ekranda maçı izlemeye davet ediyorum. Gelin bir olalım, birlikte olalım. Bu maçı kazanıp, hedefe bir adım daha yaklaşalım. Kestelspor'u şampiyon yapalım, 3. lige el ele gönül gönüle çıkalım. Bu şehrin profesyonel liglerde bir takımı daha olsun" dedi