Ahenk Projesi kapsamında ilçemizde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin üniversiteleri tanımaları, üniversiteler hakkında bilgi almaları ve doğru tercihler yapmaları için düzenlenen “4.Alanya Üniversite Tanıtım Günleri” Alanya Kültür Merkezinde başladı. 2 gün sürecek olan Üniversite tanıtım günlerinde 33 üniversite stant açarak öğrencilere üniversiteleri ve bölümleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular ve motivasyon seminerleri vermeye başladılar.

Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte üniversite bilgilendirme stantlarını inceleyerek öğrencilere “Burada hayatınızı etkileyecek olan üniversite seçimleriniz için bulunuyorsunuz. Bizler de bu seçimlerinizde size yardımcı olmak için 4.Alanya Üniversite Günlerini düzenledik. 33 Üniversite bilgilendirme standı açtılar. Hayal ettiğiniz üniversite ve bölümler hakkında bilgi alarak tercihlerinizi şekillendirebilirsiniz. Yapacağınız seçimlerde ve eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e 4.Alanya Üniversite Tanıtım Günleri programında Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.