Pandesi süresince yemekli ve çalgılı düğünün yasak olmasına rağmen Alanyalı Mimar Cüneyt Darı'nın otelinde davullu zurnalı düğün yapılması Alanya kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu. Maske ve sosyal mesafe kuralının da hiçe sayıldığı düğünde Alanya siyasetinin önde gelen isimleri katılmış, bu düğünde pandemi nedeni ile kurallar da uygulanmamıştı. 
Pandemi süresince konular kurallara uymayan otel hakkında Alanya Kaymakamlığı'nın bir yaptırım uygulayıp, uygulamayacağı ise merak konusuydu. 

Bir süredir izinde olan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, söz konusu otele ilişkin açıklama yaptı. Kaymakam Ürkmezer, o açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"İzinde olduğum bir kaç gün içersinde sosyal medya vasıtasıyla öğrendiğim düğün görüntüleri pandemi mücadelesinde hassas olan herkes gibi beni de üzmüştür. İlçemizde pandemiye karşı cefakarca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizce verilen mücadeleye zarar verici tarzda ve kamu hassasiyetini gözardı eden bu organizasyon ile ilgili rapor ve formların hazırlanması talimatını ilgili görevlilerimize ilettim. 

Pandemi ile mücadelemiz Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu önerileri rehberliğinde İçişleri Bakanlığı genelgeleri, Antalya Valiliği ve Kaymakamlığımız Hıfzıssıhha Kurullarının kararlarına göre yürütülmekte ve buna aykırı davranan kişi, kurum ve kuruluş kim olursa olsun bu genelge ve kararlarda belirtilen yaptırımlar bugüne kadar uygulanmıştır. 

Bahsi geçen organizasyon ile ilgili olarak da gerekli yaptırımlar uygulanacak olup, bundan sonra da genelge ve kararların uygulanmasına hassasiyetle devam edilecektir. Bu vesile ile mücadelede hassasiyet göstererek destek veren medya kuruluşları ile vatandaşlarımıza teşekkür ederim."