Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu arasındaki hizmet düellosu devam ediyor. Eleştiriler üzerine kendisine yanıt veren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya karşı yanıtı gecikmeyen CHP'li Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü: 
"İktidar partisinin bugünkü ilçe başkanı benim çarşamba günü yönetim kurulu ile beraber yapmış olduğum basın açıklamasına cevaplar vermiş. Ben öncelikle duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Tabi ki cevap vermesi gerekir ancak benim oradaki yapmış olduğum açıklamalar bir önceki günkü kendisinin yapmış olduğu bir cevabı şeklindeydi. 2002 yılında merkezi hükümet dediğimiz şu anki AK Parti hükümeti iktidara geldi. İktidara geldikten sonra ben Alanya’da yapılan hizmetlerin neler olduğunu sordum. Sormaya hakkım var. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Alanya’mız ülkemizdeki 33 ilden sonra 34. il büyüklüğünde. İstihdam sağlayan ve turizmin başkenti sayılan Alanya’nın ülke ekonomisine müthiş bir katkısı var. Tarım sektörü de Alanya’mızda çok çok ileri gitmiş vaziyette. 34 il konumundaki bir ilçede yaşıyoruz. Dolayısıyla bizim merkezi hükümetten alacağımız çok yatırımlar söz konusu olmalı. Eğer bu yatırımlar yeterliyse ben buradan bunu tüm Alanya halkımıza bunu tekrarlıyorum. Birincisi havaalanı. Evet, doğrudur. Sayın başkan havaalanından uçmadınız mı dedi. Evet havaalanından uçtum. Arkadaşlarımız da uçtu ama havaalanı 1999 yılında tüm ekipmanları hazır iken 2002 yılında hizmete açılmadı. 2009’da hizmete açıldı ama 1999’da havaalanının tüm ekipmanları uçuşa hazır halde beklemişti. Hakkını yemeyelim pistlerin uzatılması daha sonra söz konusu oldu ama havaalanı 1999’da uçuşa hazır hale getirilmişti. Hastanenin bodrum katını hala su basıyor. Hala birçok fiziki eksiklikleri olmasına rağmen kel kör hastanemiz bu pandemi dönemi içerisinde hizmet vermeye çalışıyor. Hastanenin içerisindeki birçok olumsuzlukları biz görmemezlikten gelemeyiz. Özellikle pandemi dönemi içerisindeki tüm doktorlarımızın ve hemşirelerimizin çok ciddi fedakarlıkla çalışmalarına rağmen ne yazık ki eksiklikleri saymaya kalkarsak diz boyunu aşar diye düşünüyorum. 

2 üniversite yaptık. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ancak 16 bin öğrenci kapasitesi olan 2 üniversitemizin bin yataklı KYK yurdu var. Bu çocuklarımız nerede kalacak? Nasıl istihdam sağlayacağız? Önemli olan üniversite açmak değil. Önemli olan üniversitedeki öğrencilerimizin rahat bir şekilde okullarına giderek mezun olduktan sonra bu ülkeye ciddi hizmet vermesinin olanaklarını sağlamak mecburiyetindeyiz. Üniversite açacağız ama paralelindeki yurt sorununu mutlaka çözmek zorundayız. 

Kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bildiğim kadarıyla 15 sene öncesi başlanan bir yatırım. Tabi ki yapılacak.  Burası köy, taşra değil. Adliye sarayı, doğrudur. Emeği geçenlere telefon ederek teşekkür ettim. Çok ciddi bir yatırımdır ama hak, hukuk, adaletin olmadığı yerde adliye sarayının da işlevi söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Elbette ki adalet sarayı olacak ama merkezi hükümet hak, hukuk, adaleti de savunmak, yerine getirmek mecburiyetinde. Biz betona yatırım değil, yapılmış olunan yatırımların gerçek amaçlarına ulaşmasını istiyoruz.  Bütün bunlar son 3-4 yıldır yapılan yatırımlar değil. 

İçme suyu sorunu, büyükşehir ne yaptı dedi. Siz tarımsal sulamayı DSİ tarımsal sulamayı bir hakkıyla yerine getirsin. Alanya’mızdaki tarımsal sulamada sulama sorunu olmasın. Alanya’mızda içme suyu problemi yok. ASAT’ın yapmış olduğu bütün yatırımlardaki mesebbib DSİ’nin tarımsal sulamada ciddi olarak yatırımlarını hayat geçirmemiş olmasından kaynaklanıyor. ASAT’ın içme suyu tüm Alanya’mıza yetecek miktarda ancak DSİ tarımsal sulamayı mutlaka sağlamak mecburiyetinde. Problemler az değil ama şu kadarına dikkat çekmek istiyorum. Halkımızın geçim standartları 2002 yılının altına düştü. Bizim sıkıntımız bu. Dolat bugün 9.10 TL olmuş. Lütfen bana bunun bir cevabını versinler. Yoksa cek’lerle, cak’larla bu ülke idare edilemeyecek. Sayın başkana şunu söyleyeyim. Biz bakıyoruz ve görüyoruz. Hem de çok ciddi görüyoruz. Biz duyuyoruz ve duyduklarımızı da halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Biz anlamamazlıktan gelmiyoruz. Anlamamazlıktan gelen bugünkü merkezi hükümet ve yöneticileri. Yoksa biz her şeyin farkındayız. Halkımız da her şeyin farkında. Hodri meydan sandık diyorum."