Türk turizminin incisi Alanya'nın marka otellerinden olan Arsi Oteller Grubu, bir yandan müşterilerine kaliteli hizmet verirken, diğer bir yandan da müşterilerine sağlıklı bir tatil imkanı sunuyor. 

Pandemi süreci kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın belirlediği kriterlere uygulayan Alanya'daki otellerin başında gelen Arsi Oteller Grubu, daha önce Arsi Enfi Beach Otel'e güvenli turizm belgesi almıştı. Bu belge ile güvenli ve sağlıklı turizmin adresi haline gelen Arsi Oteller Grubu bünyesinde bulunan Arsi Blue Beach Otel de bugün güvenli turizm belgesini aldı. 

Misafirlerine her zaman kaliteli ve sağlıklı hizmet verdiklerini söyleyen Arsi Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boz, "Corona Virüsü tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere uymak için daha çok özen gösteriyoruz. Bu dönemde sağlık çok önemli. Hem personellerimizin, hem tatil için otellerimizi tercih eden misafirlerimizin sağlığı açısından her türlü önlemi aldık, tedbiri de elden bırakmıyoruz. Bu kapsamda turistik tesislerimize güvenli turizm sertifikası alıp, misafirlerimizin gönül rahatlığıyla tatillerini yapmalarına da olanak sağlıyoruz" dedi