S.S. yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Ahh benim canım ciğerim arkadaşlarım ne için neden nerede oldugumuzu her koldan size açıklamamıza rağmen’ neden bunu yaparsınız bilmemki ben bunlarla yıkılmam da arkadaşlarımın bunu buralara taşımasıyla yıkılırm.
Ha birde bu sistem evet yalan yanlış tamamen benim psikolojik bunalımımla sıkıntılarımın coğalması ile alakalı kendi kendıne büyüyen yine aynı şahıslar içinde dönen bir olaya dönüştü zamanla 
Hepinizin bunun kurgudan ibaret oldugu anlamınaza sevindim çünkü sonuçta böyle bir para kazanma şekli yok …
Suan son 4.5 ayımı herkoldan araştıryoruz ve hesaplamaya çalısıyoruz .kime nekadar  borcumuz var kime nekadar olmayan bir kazanç sağlamısız kim bu işten ne kaybetti ..
Tekrar ediyorum tamamen benim şahsi bunalımla ilgili tamamen kurgulanmıs bir olay.
Kimsenin bir yere kaçtığı yok aile büyükleri alacağı olan kişilerle görüştü bu ay sonu alacakları ödenecek sadece psikolojik sorunlardan dolayı şehir dışına çıktım kafamı toparlamak için tüm alanya halkından ve borcum olan kişilerden özür dilerim..
Bu arada müzisyen arkadaşlarım camiam degerli büyüklerim küçüklerim 
Kendi kendinizi gaza getirip coşmayın ben burdayım  
Ailemle birlikteyim size 24 saat eşim cevap veriyor ve vermeye devam edicek. Elinizin altın da ulaşacak şuanda Almanya'da ki babam, Bandırmadaki kayın pederim başta yine müzsiyen ağabeyim tekefonları açık ve size 24 saat cevap veriyor. Hepinizin mağduriyetinizi hallolacak "