'Alanya Belediye Meclis Üyesi olarak Hak'a hizmet, hizmet, Halka Hizmet' düsturuyla siyaset yolculuğuna başlayalı iki yıl oldu' diyen Mustafa Sünbül sözlerini şöyle sürdürdü:
"Zaman akıp gidiyor... Allah'a şükürler olsun ki, doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yiyip, suyunu içtiğimiz Alanya’mıza hizmet etmek gibi kutsal bir görev sizlerin sayesinde 2 yıl önce bugün nasip olmuştu. 
Geride bıraktığımız zorlu, stresli ve yorucu siyaset yolculuğunda, sorumluluğumuzun yükünü sonuna kadar hissetmemizden olsa gerek,bizler de her insan gibi zaman zaman hata yapmış olabiliriz. 
Bütün derdimiz, tasamız bölgemizin hakettiği değeri kazanabilmesi için mücadele etmektir.
Yolculuk sırasında, iyi-kötü her şeyle karşılaşabiliyorsunuz..
Bu süreçte ekip ve çalışma arkadaşlarım ile birlikte birilerini istemeden de olsa kalbini kırdıysak veya hayal kırıklığına uğrattıysak özür dileriz.
Eksikliklerimizden ders çıkartarak,hatalarımızla yüzleşerek düzeltmeye ve en önemlisi niyetimizi halis tutarak Akdeniz’in incisi Alanya’mıza hizmet için gayret göstermeye devam edeceğiz .
Yolculuğumuz devam ediyor..
Hak’ın yolunda 7/24 her daim vatandaşlarımızın yanında olarak Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in öncülüğünde 102 mahallemize, 84 yaylamıza (Alara’dan,Aydap’a, Sahilden, Konya sınırlarına kadar öncelik sırasına göre bir birinden değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için,önceliğimiz Alanya olacak. Çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda Allah hiç birimizi utandırmasın inşallah.
Hizmet bizden,Takdir sizden."