KERİM TOKSÖZ YAZDI:

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli arasındaki 15 Temmuz ruhu öyle pekişti mi, iki lider arasında su sızmıyor. Siyasette abi-kardeş gibi Erdoğan ve Bahçeli, öyle anlaşıyorlar ki, her konuda birbirlerine danışıp, ülkenin geleceğine dönük kararları da ortaklaşa alıyorlar. Bu da dosta güven, düşmana korku sarıyor adeta. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki bağları koparmıyor, Cumhurbaşkanı da Bahçeli ile siyasette ortaklığına zarar verdirmiyor. 
Devlet Bey, Cumhur İttifakı'na darbe vurdurmuyor. Hem içten, hem de dıştan Cumhur İttifakı'nı eleştirenlere de ders veriyor. 
Devlet Bey, Cumhur İttifakı'nı eleştiren kim olursa olsun, ister Genel Başkan Yardımcısı, ister Milletvekili, ister İl, ister İlçe Başkanı olsun, isterse Belediye Başkanı, direk partisinden ihraç ediyor. 
Cumhur İttifakı'nı eleştirenlerin savunmasını bile almadan kapı dışarıya atıyor adeta. 
Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı konusunda hassas davranırken. Alanya'da bazı acemi siyasetçiler ise ne yaptıklarını bilmiyor. 
Cumhur İttifakı'na darbe vurabilmenin yollarını arıyorlar adeta. 
Eleştirdikleri de ceviz kabuğunu doldursa ama onu bile doldurmuyor. 
Kaldırımda biten otu bile eleştiri malzemesi yapıyorlar adeta. 
Cumhur İttifakı'na yakışmayan hareketlerde bulunuyorlar, ceviz kabuğunu doldurmayan gerekçelerle Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı'nı eleştirmenin derdine düşüyorlar. 
Bunlardan birisi de AK Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı Ali Koç. 
Mahmutlar'da kaldırımda iki ot bitti, orta refüjde iki tane çimen kurudu diye sosyal medyadan Belediye Başkanı'na verip, veriştiriyor. 
Bu insanın acizliğini de gösteriyor. Eleştirdiği çok önemli bir konu olsa da ona hak verseydik ama maalesef sana hak veremiyorum Ali Koç. 
Sen bugün oturduğun koltuğun ağırlığını bilmiyorsun Ali Koç. 
Siyasette tecrübesizsin, bilgin yok, birikimin de yok. Bir koltuğa oturmuşsun, o koltuğun emaneten verildiğini de öğrenememişsin. 
Bir yerde ot bitiyorsa, ararsın Temizlik İşleri Müdürü'nü, temizletirsin. 
Kendin temizletemiyorsan, partinin meclis üyelerini arar ve sorunu söyler, ilgilenmelerini istersin. Eğer bir gün sonra o kaldırımda otlar temizlenmezse, herkesin kolayca ulaştığı Belediye Başkanı'nı ararsın, sorunu söylersin ve derdine çözüm üretir. 
Küçücük sorunları büyütmenin, Cumhur İttifakı'na darbe vurmanın size ne faydası var. 
Koskoca Mahmutlar'da kaldırımda biten ot ile siyaset yapmayı öğreniyorsun ama Alanya Belediyesi'nin yaptığı yatırımları sosyal medya hesabından paylaşıp, bir teşekkür etme tenezzülünde bile bulunmuyorsun. 
Sana bu yaptığını yakıştıramadım Ali Koç. 
Hadi Ali Koç siyasette tecrübesiz de AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu da mı tecrübesiz?
Bir telefon açıp, 'Ali, ne yapmaya çalışıyorsun? Adem Murat Yücel, Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı. İki ot bitti diye sosyal medyadan paylaşmak yerine neden Alanya Belediyesi'ni aramıyorsun? diyemiyor veya demiyorsun Mustafa Toklu. 
Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın zarar görmemesi için milletvekillerini ihraç ederken, siz bu davranışınızla hangi akla ve kime hizmet ediyorsunuz?