Alanya'da 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, oda üyelerinin aidatlarıyla aldığı tam teşekküllü iki ambulansın Gökbel ve Çayarası'na kazandırılması için bugün ikinci kez dua töreni düzenledi. Hayırseverlerin sayesinde yıllar önce hizmete giren Gökbel Yaylası'ndaki Sağlık Ocağı'nın sadece tadilatını yaptıran ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, törende beklenen ilginin olmamasıyla şok yaşadı. 

Jandarma Komutanı Engin Burak Mildivanlı ve Emniyet Müdürü Alper Avcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmen'in katıldığı törende AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan'ın katılmadıkları gözlendi. 

Oda Yönetimi ve kendi meclis üyelerinin bile ilgi göstermediği açılışta konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Tadilatını ve iç tefrişatını üstlendiğimiz Gökbel Sağlık Ocağı'nın resmi açılışını dualarla yaptık. Gökbel, Çayarası ve bölge yaylalarına kazandırdığımız tam teşekküllü, kırmızı şeritli ambulanslarımız için de kurbanımızı kestik. Gökbel Sağlık Ocağı’nda Covid-19 aşıları da bugün itibariyle yapılmaya başlandı. Yayla sakinlerimizin artık aşı için Alanya merkeze inmesine gerek kalmadı. İnşAllah bu sayede, hastanelerimizde ki yoğunluğu da azaltacağız. Tüm bölge yaylalarımıza hizmet vermek için Gökbel ve Çayarası yaylalarımızda bekleyen kırmızı şeritli, tam teşekküllü ambulanslarımız da 7/24 yayla sakinlerimizin hizmetinde. Dua törenimize katılan, Alanya Jandarma Komutanımıza, Alanya Emniyet Müdürümüze, Muhtarlarımıza, Oda Başkanlarımıza ve yayla sakinlerimize çok teşekkür ederim.
Ayrıca daha önce oda hizmet binamız önünde ambulanslarımız için gerçekleştirdiğimiz dua törenine katılan ve bizi her zaman destekleyen Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na ve desteklerinden dolayı Antalya İl Sağlık Müd. Dr Ünal Hülür ile İlçe Sağlık Müd. Dr Nadir Aldemir’e bir kez daha teşekkür ederim
Görevde bulunduğumuz sürece Alanya’mızın ekonomisine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz başta sağlık, eğitim ve güvenlik gibi alanlarda da elimizi dün olduğu gibi bundan sonra da taşın altına koymaya devam edeceğiz.
Yaptığımız hizmetler hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza ve Alanya’mızın yaylalarına hayırlı olsun. Rabbim sağlık ve sıhhat versin inşAllah. Her şey Alanya’mız için" dedi