KERİM TOKSÖZ YAZDI:

Alanya ticareti ve siyasetinin etkin ismi. Sevgi ve saygının adresi. Kutuplaştıran değil bütünleştiren, ayrıştıran değil kucaklayan bir isim. Yerli, yabancı ayrımı yapmadan tüm Alanya'yı ve Alanya'da yaşayan insanları sahiplenen bir isim. Makamı yok ama seveni çok. Ticarette düzgün kişiliği ve siyasette iş bitiriciliği ile adından sıkça söz ettiriyor. 
Alanya'da 7'den 70'e herkesin sevgisini kazandığını Olive Garden Restoran'da verdiği iftar yemeğinde tescilledi Eray Erdem. 
Her siyasi partiden insanı buluşturdu Olive Garden Restoran'da. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ da, İYİ Parti İlçe Yönetimi de oradaydı. 
Turizmcisinden, müteahitine, taşeronundan, küçük enafa kadar herkes vardı Eray Erdem'in yemeğinde. 
Alanyalısı da, Malatyalısı da, Kayserilisi de Rizelisi de Eray Erdem'in yemeğindeydi. 
Eray Erdem, 40 yıldır Alanya'da. Bu şehrin havasını soludu, suyunu içti. 
Bir Alanyalıdan daha Alanyalı. Turizm cenneti Alanya'ya oteller kazandırdı, istihdam yarattı. Bir çok proje inşa edip, konutlar inşa etti, insanlara iş ve aş verdi Eray Erdem. 
Bu şehrin geleceği için hayırseverlikte de adı hep ön plandadır Eray Erdem'in. 
Genç yaşta elini cebine attı, 24 derslikli okul inşa ettirip, Alanyalı çocukların okumalarına katkılar sundu. Gökbel'de Güreş Ağası oldu, ata sporuna maddi ve manevi yönden destek verdi. 
Alanyaspor'un geleceği için Yönetim Kurulu'nda görev yapıyor, maddi ve manevi yönden de elinden gelen desteği veriyor. 
Projeleriyle Alanya'nın marka değerine değer katan, hayırsever işadamı Eray Erdem, Alanya'da iki dönem de Belediye Meclisi'nde görev yapıp, şehrin geleceğine yön verdi. Şimdi de ALTSO Başkanlığı'na aday. 
Eray Erdem, bu şehir için çok şeyler yaptı, siyaseti de bilir, ticareti de. 
Turizmcinin dilinden de anlar, müteahitlerin de esnafın da. 
ALTSO Başkanı seçilirse koltuktan güç alan değil koltuğa güç veren bir Başkan olur. 
Benden bugünlük bu kadar. Kalın sağlıcakla.