Geçtiğimiz hafta ilçe kongrelerini tamamlayan MHP İl Teşkilatı İl Kongresine hazırlanıyor. MHP Genel Merkezin aldığı tavsiye kararı ile Türkiye genelinde tek adaylı şekilde yapılan kongrelerde mevcut İl Başkanı Hilmi Durgun’un yine tek aday olarak kongreye gitmesi bekleniyor. 18 Ekim’de yapılacak olan kongre öncesi bugün sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Hilmi Durgun şunları söyledi. “Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşehrilerim;
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresi 18 Ekim Pazar günü saat 11:00’ da Cam Piramitte gerçekleşecektir. 
Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde İl Başkan adaylığımı beyan ediyorum.
Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid 19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe - maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongremizin; Ülkemize, Milletimize, Davamıza ve Antalyamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.
İstiklal için birlik
İstikbal için dirlik
Kazanan TÜRKİYE olacak.”