Demirtaş Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mustafa Aras Şenliği düzenleyeceklerini açıkladı. 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek şenliğin saat 09.00'da kermes açılışı ile başlayacağını açıklayan Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus, "Aynı gün saat 10.00'da futbol şenliği turnuvası yapılacak. Saat 19.00'da ise turnuvada dereceye giren takımlar ve sporculara da ödüllerini törenle vereceğiz" dedi. 

Aynı gün akşam saat 20.00'da Sanatçı Ümmü Erbil'in konser vereceğini de ifade eden Okyanus, "Saat 21.30'da ise şenliğimize maddi ve manevi katkıda bulunan sponsorlara ödüllerini takdim edeceğiz. Saat 22.00'da ise Sanatçı Begüm Polat sahne alacak ve konserimize katılan misafirlerimizi eğlendirecek' diye konuştu. 

Demirtaş'ta ilk kez spor kulübünün düzenleyeceği şenliğe herkesi davet eden Başkan Okyanus sözlerini şöyle sürdürdü:
""19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Merhum Mustafa Aras adına şenlik düzenleyeceğiz. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayıp, geceye kadar devam edecek olan şenliklerimizi bir şölen havasında yapacağız. Alanya'da yaşayan insanlarımızı şölen havasında geçecek şenliğimize davet ediyorum."