Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bugün Alanya'nın batı bölgesine yapılan yatırımları ve hizmetleri Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte inceledi. Başkan Yücel'in hizmet turuna katılan Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, yatırımlara ve hizmetlere ilişkin görüşlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bağışlar o paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, bürokratlarımız ve belediyemizin değerli meclis üyeleri ile birlikte batı bölgesinde yapımı devam eden veya tamamlanan belediye yatırımlarını inceleme fırsatı bulduk. Hizmetin haseti olmaz, belediye başkanımızı yapılan güzel yatırımlardan dolayı kutluyorum.
Özellikle Güneş Enerji Santrali (GES) projesi gibi ile her yıl ciddi gelir getiren, kendi elektriğini üreten bir belediye olmamız takdire şayan. Ayrıca Konaklı'da yapımı devam eden Kültür merkezi projesi batı bölgemizin ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede ve vizyonda planlanmış.
Kısa sürede Mahmutlar bölgemize de kültür merkezi inşaatının yapılacağını belirten başkanımızdan, ikili sohbetimizde futbol, basketbol vs. Spor alanlarını içeren ve Mahmutlar'da yapımı devam eden Mahmutlarspor Tesis inşaatının yaz sonunda tamamlanacağının sözünü aldık.
Ayrıca Roma ve Bizans döneminden günümüze kadar gelen Naula Antik Liman Kenti'nin de, içerisinde yürüyüş alanları ve sosyal alanların bulunduğu şekilde planlanarak Mahmutlar'lı hemşehrilerimizin hizmetine ve Alanya turizmine kazandırma sözünü aldık.
Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."