KERİM TOKSÖZ YAZDI:

Hak, hukuk ve adaletten söz ediyorsunuz ama siz uyguluyor musunuz? Tüyü bitmemiş yetimin hakkından söz ediyorsunuz ama bu sözünüze uyuyor musunuz? 
2014'te Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi, Alanya Kaymakamlığı'nda açıldığı zaman ortalığı birbirine katan, eleştiri üstüne eleştiri yapanlar, bugün ALTSO Hizmet Binası'nın yanına taşınan o kurumu kendi siyasi partilerinin arka bahçesi gibi kullanıyor, eleştirilere ise kulak tıkıyor. 
Beyler, Büyükşehir Belediyesi, sizin siyasi partinizin arka bahçesi değil. O kurumu sizin partinizin Belediye Başkanı yönetiyor olabilir ama bağlı olduğu bir bakanlık var. 
Türkiye'de yerel yönetimler, İçişleri Bakanlığı'na bağlıdır. O kurumu kullanıp, siyasi partinizin Yönetim Kurulu toplantınızı yapmanız dün de yasal değildi bugün de yasal değil. 
Kendi partinizin Yönetim Kurulu toplantınızı yapacaksanız gidin bir otelde veya başka bir yerde yapın. 
Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sizin partinizin değil milletin yeridir. 
Kamunun ortak mülkü olan Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ni kendi partinizin malı gibi görmeyi bırakın artık. 
Alanya'da toplantı yapacak bir salon bulamamış gibi CHP'nin orada toplantı yapmasını esefle kınıyorum. 
Bu yaşananlara seyirci kalan, Antalya'nın sorunlarına çözüm üretmek yerine mazeret üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i de seyirci kalmayı bırakıp, bu olaya el koymaya davet ediyorum.