Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Baki Tamer Telli ve Esarp Yaşar Yılmaz ile İmar Komisyonu Üyesi Didem Dim Özaltın'ın COVİD 19 testinin pozitif çıkması sonucu gözetin altına alınması sonrası Alanya Belediyesi'ndeki Belediye Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve personeller ile İmar Komisyonu Üyeleri de COVİD 19 testi yaptırdılar. 

COVİD 19 testi yaptıran Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ile İmar Komisyonu'nda Didem Dim Özaltın ile birlikte çalışan Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Tekin'in testlerinin negatif çıktığı bildirildi. Personellerin de testlerinin negatif çıkmasıyla Alanya Belediyesi çalışanları rahat bir nefes aldı. 

Testi negatif çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, "Testlerimiz negatif çıktı. Sağlıklı bir şekilde görevimizin başındayım. Covid 19 nedeniyle tedbirleri sıkı bir şekilde uyguluyoruz. Maskemizi takıyoruz, sosyal mesafe kuralına da uyuyoruz. Temizliğe büyük bir önem veriyoruz. Hep birlikte bu illeti toplum olarak yeneceğiz. Hastanede tedavi altında tutulan Belediye Başkanımızın, anne ve babasının da en kısa sürede aramıza döneceğine inanıyorum. Başkanımızın sağlık durumu iyiye gidiyor. Morali de oldukça yüksek. Başkanımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerim" dedi