Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 12 günlük korona virüs tedavisinin ardından bugün sabah saatlerinde taburcu oldu. Başkent Hastanesi’nden oldukça sağlıklı bir biçimde evine giden Başkan Yücel’i taburcu olduğu anlarda yakın dostları ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadılar. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, Meclis Üyeleri Mustafa Sünbül ve Kayhan Balta ile Yücel’i seven pek çok isim hastane önünde Yücel’e eşlik ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17 Ağustos 2020 tarihinde çeşitli şikayetlerle gittiği Alanya Başkent Hastanesi’nde COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) testinin pozitif çıkması sonucu gördüğü tedavi sürecinin ardından bugün sağlıklı br şekilde taburcu oldu.

“Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in 12 gün süren tedavi süreci sevenlerinin desteği ve dualarıyla sağlıklı bir şekilde geride kaldı. Sayın Başkan Yücel, br süre daha evinde izole bir şekilde istrahat etmeye devam edecek. Başkanımıza ve sevenlerine geçmiş olsun diyor ve sağlıklı günler dlyoruz” dedi

.