Alanya'da 2004 yılındaki yerel seçimlerde 28 yaşında Büyükşehir Yasası ile kapısına kilit vurulan Kestel'in Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel, o dönem birlikte yola çıktığı ekibiyle bugün de Alanya Belediyesi'ni yönetiyor. 

Kestel Belediye Başkanlığı döneminde Yazı İşleri Müdürü Hasan Erdoğan, Mali Hizmetler Müdürü İbrahim Görgün ve Belediye Çavuşu Ahmet Coşkun ile 10 yıl süresince Kestel'i yöneten Başkan Yücel, o dönem ekip ruhu ile hareket ederek, doğup büyüdüğü memleketinin imardan, alt yapıya,  kadar bir çok sorununu çözüme kavuşturdu. 

10 yıllık başkanlığı döneminde Kestel'i her yönden zirveye taşıyan Başkan Yücel bugün de Alanya'yı zirveye taşımak için aynı ekiple yoluna devam ediyor. Alanya'da 6.5 yıllık başkanlığı döneminde bir çok sorunu çözüp, raftaki projeleri hizmete katan Başkan Yücel, Kestel'de başarıya imza atan ekibini bir an olsun yanından ayırmıyor. 

Yaptıkları çalışmalarla hem Yücel'in takdirini kazanıp, hem de seçmenin her derdine derman olan Erdoğan, Görgün ve Coşkun, Yücel'in Alanya'da da başarıya ulaşması ve yeni hedeflere ilerlemesi için sahada ter döküyorlar.