Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya Gençlik Kolları Kongresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Antalya Gençlik kolları İl Başkanı Ali Bayram Doğan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Teşkilatlara Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Furkan Levendoğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik katıldı. 

Korona Virüs kapsamında belirlenen kuralların harfiyen uygulandığı kongrede konuşan AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, "Alanya AK Gençlik bir okuldur. 1 ilçe başkanı, 1 ana yönetim kurulu üyesi, 1 belediye meclis üyesi bir bakan danışmanı, 5 ana kademe mahalle başkanı çıkarmış çok büyük bir okuldur. Bunun kımetini bilmeliyiz. Bizler bugünün gençleri olarak tarihi değiştirecek yaştayız. Bizler Fatih Sultan Mehmet'in, Yavuz Sultan Selim'in, Abdulhamit Han'ın, Adanan Menderes'in, Necmettin Erbakan'ın ve yolunda yürümekten gurur duyduğumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Türkiye'mizin tüm gençliğiyle bu toprakların, bu devletin, bu vatanın ve aziz bayrağın sahibi bizleriz. İstikbale ve geleceğe yön verecek olan yine bizleriz. Kardeşliğe, vatan, bayrak bilincine sahip olan, koruyacak olan yine bizleriz. Bugün itibariyle bismillah diyerek çıkacağımız bu yolda tüm ülkemiz, geleceğimiz gençliğimiz ve Alanya'mız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.


'GENÇLERLE BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLDUK'
Gençlerin siyasetteki önemine vurgu yapan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "2009 yılında ilçe gençlik kolları yönetiminde göreve başlayan bir kardeşiniz olarak gençliğin bu partiye, bu davaya, bu şehre neler kattığını yakından görüyorum. Gençlerle birlikte bu kutlu yolda her zaman daha güçlü, daha enerjik olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde birlikte daha güçlü yürüdük. İlçe teşkilatı kademeleri olarak gençliğin ve kadınların siyasetteki önemini her zaman en iyi şekilde hissettik. Bu teşkilatlar öyle şanslı ki, gençler risk alın diyen, gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11 de görmek istiyorum diyen dünya lideri mazlumların umudu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürüme fırsatı buldular. Kongreye katılan herkese teşekkür ederim" dedi. 


İŞTE YENİACUN'UN YÖNETİMİ

ABDULLAH KAYABAŞLI
AHMET ERDEMİR
ALEYSA MAHMUTCEPOĞLU
ALİ BOZKURT
ARİF EMİRHAN AKBULUT
BİLAL TOPRAK
BÜŞRA KABA
CELAL SEFA ŞENOL
EKREM ŞİMŞEK
EMRAH ÇETİN
ERDİNÇ GÖKÇE
ERKAN CEBECİ
EROL USLU
EYÜP CENAP KADIOĞLU
FEYZA SÜVARİ
FURKAN ALADAĞ
HAKAN ULUDAĞ
HASAN KAYA
HÜSEYİN DEKE
İBRAHİM GÜLER
İBRAHİM ÖZER
KERİM CAN ÇAĞLAR
KUTAY EROL
MEHMET GÖKHAN KAYA
MEHMET ÖZAL GÖKÇE
MELTEM YÜCELEN
MERİÇ SİNAN ERSOY
MUSTAFA GÖRGÜLÜ
NURAN SOY
OĞUZHAN ÇETİN
ORHAN GAZİ KAYACI
ÖMER CİĞERLİ
RAMAZAN ARSLAN
REMZİ YENİALP
SAFA ENES PUTUR
SEMİH ERSOY
SENA YILMAZ
SERHAN YALÇIN
SİNAN ÇAKMAK
SÜLEYMAN UYAR
ŞAMİL ŞENER
ŞÜKRAN GÖKER
TUNAHAN ÖZKAN
ÜMİT KODAL
YAĞMUR ÖZÇELİK