Gökbel, Kadıyakası, Çayarası, Sarımut, İmamlı, Sülüklü ve diğer ortak yaylalarda bulunan 2 adet sağlık ocağı için doktor, hemşire, ambulans, yine ortak bir noktada mobil bir jandarma noktası ve ayrıca sulama sorunlarının çözümü için 3 adet gölet talepleri olduğuna işaret eden Muhtarlara, Başkan Mehmet Şahin’den tam destek geldi.

Muhtarların taleplerini yazılı olarak alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  her biri makul ve ihtiyaç olan taleplerin takipçisi olacağını dile getirdi. Başkan Şahin, “ Biz sadece iş dünyasının değil hizmetin en güzeline layık Alanya’mızda yaşayan her kesimden insanın sorunlarının takipçisi olmaya özen gösteriyoruz.  Alanya’mızın sorunu bizim sorunumuzdur” dedi.
Adı geçen mahallelerin ortak yaylalarındaki sağlık ve asayiş sorunlarının yanı sıra sulama sorunlarının biran önce son bulması gerektiğine işaret eden Başkan Şahin, “Muhtar kardeşlerimizle beraber bu sorunların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Kendilerine de çalışkanlıkları nedeniyle teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Öte yandan Mahalle Muhtarları da yaptıkları açıklamada, “Başkanımız sağ olsun ne zaman talep etsek yanımızda yer alıyor. Taleplerimizin karşılanmasında da bize öncülük edecek. Şimdiden kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.