Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, 18 yıldır çözülemeyen Çayarası'na 112 Acil Servis sorununu çözdü. Bugün tam teşekküllü iki ambulansı Alanya'ya getirip, törenle hizmete katan Başkan Şahin'i böylesi önemli bir günde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kaymakam Fatih Ürkmezer, AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, oda başkanları yalnız bırakmadı.  

'Ambulanslarımız hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hayırlı olsun' diyen Başkan Şahin, "İçerisinde edeta bir acil servisi andıran donanım bulunan ambulanslarımız söz verdiğimiz üzere yazın Çayarası ve Gökbel’de belirlenen noktalarda bekleyecek ve çevredeki tüm yaylalara hizmet götürecek.
Görevde bulunduğumuz sürece Alanya’mızın ekonomisine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz başta sağlık, eğitim ve güvenlik gibi alanlarda da elimizi dün olduğu gibi bundan sonra da taşın altına koymaya devam edeceğiz' dedi