Bağışlar yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dün gerçekleştirilen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birim Müdürü görev değişikliğini, gerek bürokrat dostlarımızın, gerekse parti teşkilatının akıbeti bakımından geç kalınmış doğru bir karar olarak yorumluyorum.
Çeşitli siyasi 'gelecek' hayalleri kurarak, bugüne kadar hiç karnımdan konuşmadım bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Yağmurda çamurda vatandaştan oy isteyen, çalışan ve vatandaşların oyuyla seçilen meclis üyeleri ile bürokratlar arasında doğru bir bağ, köprü kurulamamışsa burada bir sorun var demektir. CHP' den seçilen meclis üyeleri,  MHP ' den seçilen belediyenin bürokratları ile, CHP ' den seçilen belediye bürokratlarından daha koordineli çalışıyorsa burada bir sorun var demektir.
Bu sorunu göremeyen, yıllarca sürüncemede bırakarak meclis üyelerini zorda bırakan, Büyükşehir yasası mucitleri ve siyasilere de vatandaş gerektiği zaman cevabını verir.
Ayrıca; kişileri değiştirerek Büyükşehir yasasının dezavantajlarından kurtulmak, teknik ve iktisadi açıdan mümkün değildir.
Yapılması gereken; Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bütçe ve para harcama yetkisi olan bir genel sekreteri veya bürokratı Alanya' da görevlendirmek ve yetki vermektir.
10 metre içme suyu borusu alımı için 130 km den günlerce onay beklemek Büyükşehir yasası ile Alanya' lı hemşehrilerimize hükümet tarafından atılan en büyük kazıktır.
' Sen yanmazsan, ben yanmazsan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ' demiş üstad Nazım Hikmet."