Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları  Anonim Şirketi (ALMOS A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan, 17 Ağustos'ta başlayıp, 1 Eylül'de tamamlanan ihale sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunndu. 
 

Özkan, "Üyelerimin bana olduğu yetkiye istinaden, 17 Ağustos’ta başlayıp belirli tarihlerde devam eden ve 1 Eylül'de sonuncusu yapılan taşımalı ve özel eğitim ihalelerine katılmış bulunmaktayım. Bu ihalelere esnafın kurmuş olduğu ALMOS A.Ş. adına ben ve diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal katıldı. ALMOS A.Ş. esnaf adına ihaleye ben. diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal ise Sayın Oda Başkanı Doğan Bacak’ın adına katıldı.  'Esnafın para kazanmasını istiyorum...' diyen Sayın Doğan Bacak’ın  ihaleye iştirak ettirdiği  Kadir Uysal  yüksek oranda  fiyat kırarak esnafı yaklaşık bir milyon TL zarara uğratmıştır. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, takdirini ise esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum" dedi. 
ÖZKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Özkan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu süreçte Sayın Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize ve çalışanlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim döneminin Milli Eğitim camiasına , velilerimize, öğrencilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler; sağlıklı, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederiz."