Başkan Şahin, dağıtımları Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürüttüklerini belirterek, Ramazan ayı içerisinde toplamda 4 bine yakın aileye ulaşacaklarını söyledi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) her yıl olduğu gibi bu yıl da gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Başkan Şahin, pandemi döneminde bir yandan ekonomik tedbirlerin alınması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da salgın nedeniyle artan ihtiyaç sayısını karşılamak için halka destek verdiklerini söyledi. 

Başkan Şahin gıda yardımının yanı sıra çocuklara da oyuncak hediye ederek, ailelerin yanında çocukları da unutmadı. 

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve ALTSO Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gıda yardımlarını gerçekleştiren Başkan Şahin, “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan yardımlarımıza bu yıl da devam ediyoruz.  Bu kapsamda Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün belirlediği ailelerimize gıda yardımlarımızı ulaştırdık. Ramazan ayı bitene kadar toplamda 4 bine yakın ailemize ulaşacağız. Yaşadığımız bu zorlu süreci Rabbimin izniyle birlik beraberlik içerisinde atlatacağız” dedi. 

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek yürüttükleri çalışmalara ALTSO Başkan ve Yönetim kurulunun verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Çelik, “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin ve nezdinde ALTSO Yönetimine teşekkür ediyoruz. Ne zaman talepte bulunsak ihtiyaç sahiplerimiz için desteklerini esirgemediler” dedi.