Toplantıda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, gerçekleşen Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis toplantısına ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı da misafir olarak katıldı. Lakadamyalı, meclis üyelerini başta yaşanan pandemi süreci ve hastane olarak verdikleri hizmetler konusu bilgilendirirken, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. 

AZERBAYCAN İÇİN BAYRAK KAMPANYASI

Ermenistan’ın Azerbaycan’a gerçekleştirdiği saldırılardan sonra başlatılan bayrak kampanyası hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, “Tek millet iki devlet sloganı ile tüm dünyaya kardeşliğimizi ilan ettiğimiz Kardeş Azerbaycan’a Ermenistan’ın yaptığı hain saldırıların ardından Azerbaycan halkının yanında olduğumuzu hissettirebilmek ve manevi destek verebilmek için odamıza dev Azerbaycan ve Türk bayrağı astık. Ardından da tüm Alanya’mızı kapsayan bayrak kampanyası başlattık.  Öncelikle Demirtaş Mahallesi’ne giderek çarşı esnafına ve hal esnafına Azerbaycan ve Türk bayraklarımızı hediye ettik. Ardından da Alanya sanayi esnafı, Alanya, Konaklı ve Payallar hal esnaflarını ziyaret ederek, bayraklarımızı hediye ettik. Sonuna kadar Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız. Ermenistan’ın Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne karşı yaptığı haksız saldırıları iş insanları olarak şiddetle kınıyoruz” dedi. 

ALANYA’NIN TANITIMINA DESTEK

Alanya’da tatil yapan ve yaptığı paylaşımlarla Alanya’nın tanıtımına önemli katkılar yapan Magazin basınının duayen ismi Kenan Erçetingöz’e gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak da konuşan Başkan Şahin, “Sayın Erçetingöz ile Alanya’mızın tanıtımına ilişkin görüş alışverişinde bulunduk, kıymetli fikirlerini aldık. Alanya’mızda bulunduğu süre içerisinde yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gönlümüzde yer edinen Erçetingöz’e tekrardan teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.  Finlandiya’nın Ankara Büyükelçisi Ari Maki’nin ALTSO’yu ziyaretinden de bahseden Başkan Şahin, “Sayın Büyükelçi ile Finlandiya ve Alanya arasındaki olası işbirliği fırsatları ve başta turizm olmak üzere Alanya’mızın ana lokomotifleri olan tarım, inşaat ve emlak sektörlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduk” dedi.  Süper Lig Lideri Alanyaspor Kulubü’ne gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak da meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan Şahin, “Alanyaspor‘umuzun Kıymetli Başkanı Hasan Çavuşoğlu ‘nu ziyaret ettik. Ziyarette başkanımıza Türk ve kardeş Azerbaycan bayraklarımızdan hediye ettik. Ayrıca gelirinin yüzde 20’sinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olan kamuflaj formalardan da alacağımızı beyan ettiğimiz ziyarette bize gösterdiği misafirperverlik nedeniyle başkanımıza bir kez daha teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.  Başkan Şahin ayrıca, Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Koray Kesgin, Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Grup Müdürü Emre Gök ve Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek ile CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ’ın ALTSO’ya gerçekleştirdiği ziyaretler konusunda da meclis üyelerini bilgilendirdi.