KERİM TOKSÖZ YAZDI:

Alanya'nın turizmi, ticareti ve turizmi olmazsa bu şehirde hayat durur. Her üç sektöre yön verecek bir ismin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı olması şart. Bunun içinde üç isim, başkan adayı. Birisi Bilal Gömeç, birisi Eray Erdem ve birisi de Tunahan Toksöz. 
Her 3 isim de ALTSO'yu yönetebilecek, iş dünyasını kucaklayabilecek bilgi. birikim ve tecrübeye sahip. Bu 3 isimden en genci de Tunahan Toksöz. Bilgi dersen var, birikim arıyorsak var, tecrübe ararsak da Tunahan Toksöz de var. Yokluktan var olan bir isim Tunahan Toksöz. O Alanya'nın evladı. Kendi tırnaklarıyla iş dünyasına kendini kabul ettirdi. 
Bir dönem Alanya Belediyesi'nde çalıştı, yerel yönetim tecrübesi var. ALTSO'nun nasıl yönetildiği ve yönetileceği konusunda da tecrübesi olan bir isim Tunahan Toksöz. 
Tarımla bütünleşen, turizme gelişim konusunda önemli katkılar sunan, ticareti de adı gibi bilen bir isim Tunahan Toksöz. 
Genç ve gelecek vaat eden Tunahan Toksöz. O'nun projeleri Alanya turizmi, tarımı ve ticaretine yön verecek. Tunahan Toksöz, ALTSO Başkanı olarak Alanya tarihine adını altın harflerle yazdırmak için projelerini hizmete katmak istiyor. 
Kendisi gibi pırıl pırıl bir kadrosu da var Tunahan Toksöz'ün. 
ALTSO Genel Kurulu'na az kaldı. Herkes gibi biz de bekleyip göreceğiz. 
Benden bugünlük bu kadar. Kalın sağlıcakla.