Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Genel Kurulu, Pazar günü Oda Hizmet Binası'nda yapıldı. Oy kullanma hakkına sahip 623 üyeden 500'ünün oy kullandığı seçimde başkanlık için yarışan Çağdaş Demokrat Muhasebeciler grubu 174, İhtisas Grubu 174 oy alırken, Alanya Birlik Grubu 95 oy, Meslekte Birlik Grubu 45 oy, Genç Mali Müşavirler Grubu ise 23 oy aldı. 
Seçimde alınan sonuca göre ALSMO'nun 5 kişilik Yönetim Kurulu'na Emine Genç, Tunahan Oral, Önder Kıvrak, Tevfik Atar, Ümit Demir secildiler.Yeni Yönetim Kurulu Başkanı, ilerleyen günlerde 5 kişilik ALSMO'nun Yönetimi toplanacak ve kendi aralarından bir başkan seçecek. 
ODA BAŞKANINI ÜYE DEĞİL YÖNETİM SEÇİYOR
2010 yılından buyana yapılan seçimlerde üyeler yönetim, denetim, disiplin kurullarını,Yönetim Kurulu'na giren 5 kişilik ekip ise kendi aralarında oylama ile Başkanı seçiyor. 2010 yılında ALSMO Yönetim Kurulu'na girmeyi başaran İffet Kan, Yönetim Kurulu tarafından başkan seçildi, 2013 yılında ise Ercan Çatal yönetim kurulu tarafından başkan seçildi. 2016 ve 2019 yıllarındaki seçimde yönetim kurulu Kerim Gökçeoğlu‘nu başkan olarak görevlendirdi.
2022 yılındaki seçimde ise sandıktan eşit oylarla çıkan adaylar yine, 5 kişilik Yönetim Kurulu'nun kararı ile başkan olarak görevlendirilecek. Yeni seçilen 5 kişilik Yönetim Kurulu'nun başkanlık için vereceği karar ise merak konusu.