Alanya Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminerin konuşmacısı, 'İnternet Gazeteciliği' alanında ülkemizin en iyilerinden gazeteci Tolga Yenigün olacak.
Yeniçağ Grubu Günboyu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Ribaund ve Kort dergilerinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan, www.cumhuriyet.com.tr'nin kuruluşunda yer alan, uzun yıllar Hürriyet Spor Editörü olarak görev yapan Tolga Yenigün, yaklaşık 2 saatlik eğitimde soru ve cevaplarla internet gazeteciliğini aktaracak.  
Gazeteciliğin tepeden tırnağa değişim yaşadığı günümüzde 'Dijital Medya Çağı ve İnternet Gazeteciliği' konusunun önemine vurgu yapan ALGC Başkanı Ferit Kesen "Bu yüzden üyelerimiz ve Alanya'da görev yapan meslektaşlarımızı, internet gazeteciliği alanında ülkemizin en iyilerinden olan Tolga Yenigün'le bir araya getirme kararı aldık. Mesleki gelişimimize ciddi katkılar sağlayacağına inandığımız seminerimize tüm üye meslektaşlarımızı ve Alanya'da görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızı bekliyoruz" dedi.