Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçını bu akşam Oba Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayacak. Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, çift maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakadan galip ayrılarak deplasmanda oynanacak rövanş maçı için avantajlı duruma geçmeyi hedefliyor. 

Alanyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak mücadeleyi Hakem Ali Şansalan yönetecek, yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. 
Öte yandan Alanyaspor, bu akşamki maçta konuk edeceği Sivasspor ile Pazartesi günü deplasmanda lig maçında karşı karşıya gelecek. 


Ziraat Türkiye Kupası'na 4'ncü turda başlayan Alanyaspor, ilk maçında 3. lig takımlarından Osmaniyespor'u 6-0 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başarmıştı. Mardin 1969 ile 5'nci turda karşılaşan ve bu maçtan da 5-0 galip gelen Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, son 16 turunda ise Adana Demirspor karşısında 4-2 galip gelerek, adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı. Çeyrek finalde Alanyaspor'un eski Teknik Direktörü Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 yenen Alanyaspor, yarı finale yükselmeyi başarmıştı.