Antalya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetimini ziyaret ederek hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Başıbüyük’e ziyaret esnasında ekibi, Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emre Asiltürk ve Alanya İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Nadir Aldemir eşlik etti.

Hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi alan Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı ve hastane yönetimi ile birlikte verilen sağlık hizmetlerini ve çalışmaları yerinde inceledi.

Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı; hastanenin mevcut durumunu içeren ve ilçeye kazandırılan özellikli sağlık birimlerini, pandemi döneminde verilen hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Lakadamyalı verdiği brifingde hastanenin ihtiyaçları ile birlikte kısa, orta ve uzun vadeli planlarını paylaştı.Sağlık adına değişen dünyada yeniliklerin takipçisi olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Başıbüyük,” Halka en iyi sağlık hizmetini sunmak için tüm çalışmaları yakından takip etmekteyiz. Hastane yönetiminin talepleriyle de yakından ilgileneceğiz “dedi.