Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Genel Kurulu, 13 Ocak Perşembe günü yapılacak. 4726 üyenin oy kullanacağı ALESO Genel Kurulu öncesi 8 yıldır başkanlık görevini başarı ile sürdüren ve yeniden aday olan Nuri Demir, bir yandan üyeleri ziyaret ederken, bir yandan da odaya gelen üyelerini ağırlıyor. 

Başkanlığı döneminde üyelerinin acısında, sevincinde yalnız bırakmayan Başkan Demir, seçime sayılı günler üyesinin derdine de derman oluyor. Üyesine verdiği hizmetleri gelecek dönemde arttırarak devam etme sözü veren Demir'in Alanya esnafından güvenoyu almasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Anketlere göre en yakın rakibiyle arasındaki bin oy farkını da koruyan Demir'in seçim çalışmaları kapsamında gördüğü ilgi ve alaka ise yüzleri güldürdü. Esnafların, 'Yanındayız Başkanım. İyi ve kötü günümüzde hep yanımızda oldun. Bizim için gece uyumadınız, gündüz oturmadınız. 70 yaşındasınız ama 18 yaşında insanlardan daha çok çalışıyor ve çabalıyorsunuz. Çalışmalarınız takdire şayan. Biz de sizin yanınızdayız" dediler. Esnafın övgü dolu sözleri Demir'i ve ekibini mest etti