Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Antalya ile Alanya Otoban Projesi'ni hayata geçirmek için Alanya'da incelemelerde bulunması heyecan yarattı. Antalya ile Alanya arasındaki Otoban Projesi'nin güzergahının Oba'ya kadar gelip, oradan Doğu Çevreyolu Projesi'ne bağlanması ise tartışma yarattı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, "Otoban Projesi, Oba'yı ikiye bölüyor. Otoban Projesi'nin güzergahı değişmezse Oba büyük zarar görür" dedi. Demirci'nin bu sözlerini sosyal medya hesabından paylaşması AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu harekete geçirdi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun kendisini arayıp, "Bu endişelerinizi oturup, konuşalım" diye teklifte bulunduğunu söyleyen Demirci, "Sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımıma değer verip anında benimle iletişime geçen ve fikrimi soran Mustafa Toklu başkana çok teşekkürler. Alanya için en doğruyu bulabilmek adına en kısa zamanda bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunacağız. Kent yönetiminde ortak akılla hareket edebilmek çok güzel" diye konuştu