CHP'li Durmuş Özgen, "Siz bu fakir halkı afişte edip iğrenç kelimelerle itham edeceğinize bu milleti 4 günlük otel parası bulamayacak hale getirip saraylarda saltanat sürenlere hesap sorun" dedi 

Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde dünyaca ünlü İncekum Plajı'nda büfe işleten Recep Erdoğan'ın bugün kendi sosyal medya hesabından paylaşımı çok konuşulacak cinsten. Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Tatildeki son durumumuz, tatile çıkıyoruz diye başka İllerden Alanya’ya gelen kendini bilmez tatilciler plajlarda ve otoparklarda yatarak bıraktıkları çöplerlede memleketin içine eden hayvan ruhlu kendini tatilci diye gösteren ruhsuz insanlar tatil beldelerine zarar veriyorlar. Böyle tatilci istemiyoruz böyle tatilci olmaz olsun" dedi. 

Erdoğan'ın bu paylaşımı CHP'li Durmuş Özgen'in tepkisine neden oldu. Erdoğan'a isim vermeden tepki gösteren Özgen, "Halk kuru ekmeğe muhtaç. Sizler lüks otellerde herşey dahil yiyip içip yatarken sanıyor musunuz? Parklarda yatan garipler halinden memnun. Siz çocuklarınıza paralı askerlik yaptırırken, o parklarda yatanlar hudutta sizi bekledi. 4 günlük bayram tatilinde herkesin hakkı sahile gelmek, denize girmek. Siz bu fakir halkı afişte edip iğrenç kelimelerle itham edeceğinize bu milleti 4 günlük otel parası bulamayacak hale getirip saraylarda saltanat sürenlere hesap sorun. Bu memleket herkesin. Bu Alanya sadece Alanya'da doğanların değil herkesin. O sahiller sadece otelcinin ya da turizmcinin değil asıl gariplerin. Belediyenin işi ne 4 gün daha fazla temizlesin. Gitsin o insanları temiz olmaları için uyarsın. 4 gün katlaniverin de bu gariplere hakları olan sahilleri kullansın. Sahip oldukları Alanya'da açikta olsa tatil yapsınlar. Kibir yapmayın insan olun" diye yanıt verdi.