Alanya sınırları içerisinde olduğu kadar komşu ilçelere de desteklerini sürdüren Alanya Belediyesi, Akseki’ye oturma grupları, banklar, çöp tenekeleri ve oyun grupları hediye etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yangın afetinin ardından yaraların sarılması için ilk günden bu yana uğraşlarını sürdürüyor. Alanya’da olduğu kadar komşu ilçelerde de toparlanmanın hızlanması, hayatın normale dönmesi adına mesai harcayan Başkan Yücel, komşu ilçelerden gelen taleplere de hızlı ve olumlu cevap veriyor.

AKSEKİ’DE YARALAR HIZLA SARILACAK

Çalışmalar kapsamında Akseki’deki yaraları sarmak maksadıyla Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Alanya Belediyesi marangozhanesinde hazırlanan oturma grupları, banklar, çöp tenekeleri ve oyun grupları Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a teslim edildi.

AKSEKİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN: “İYİ Kİ VARSINIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Alanya Belediyesi’nin en zor zamanlarında Akseki halkına destek olduğunu belirtti. Başkan Özkan, “Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, iyi ki varsınız.” dedi.