Kendi sosyal medya hesabından, "Yüzsüzlüğün bu kadarı. Kaçak su kullanan AK Parti İlçe Teşkilatı' diyerek paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, şu iddialarda bulundu:


"Yasaklar olmayacak dediler; itiraz eden ses çıkartan herkesi zindanlara tıkıp korku cumhuriyeti yarattılar.
“Yoksulluğu bitireceğiz” dediler; memleketin soyulmadık yerini bırakmadılar.
Şimdi size taze bir yolsuzluk haberi;
Vatandaşlarımız işsizlikle, yoksullukla boğuşurken, elektrik ve su paralarını ödeme güçlüğü çekerken, iki yıl boyunca Alanya AKP ilçe binasında kaçak su kullanılıyormuş.
Alanya AKP ilçe binasına ASAT’ın bilgisi olmadan mühürsüz su sayacı takılmış.
İhbar üzerine dün ASAT görevlileri AKP Alanya ilçe binasına giderek kaçak su saatini söktüler. 
Acaba ihbar edilmiş olmasalardı, normal aboneliklerini başlatacaklar mıydı? 
Yoksa kaçak su kullanmaya, faturayı Alanya halkına yüklemeye devam mı edeceklerdi?
Bugüne dek kullandıkları 653 ton suyun bedelini Alanya halkımız ödemiştir. 
Her konuşmalarında adaletten, ahlaktan, yetim hakkından bahsedenlerin 2 yıldır kaçak su kullanmaları hangi ahlakla ölçülmekte, hangi adaletle uyuşmaktadır?
Cumhuriyet kazanımı işletmeleri yabancılara ve yandaşlara peşkeş çeken zihniyetin kaçak su kullanmasına şaşırdık mı?
Kanal İstanbul projesi yapacağız diyerek Katarlılara onlarca dönüm toprak satanların, hediye aldıkları uçan saraylar karşılığında Arap şeyhlerine vatan toprağını armağan edenlerin, rüşvetin ve yolsuzluğun alışkanlık haline getirildiği ülkemizde maskeleri düşmüş, gerçek yüzleri görünmeye başlamıştır.
İlk seçimde sandığa gömülecek olan bu zihniyetin, Türkiye’yi yönetme mantığına bugün Alanya AKP ilçe binasında, dün Serik’in Kadriye sahillerinde şahit olduk. 
Halkımız; en tepeden, en küçük yerel yönetimine kadar ‘yolsuzluğa’ saplanmış bu zihniyete sandıkta hesap soracaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak boynumuzun borcudur!."