Eğitime 2020 yılının Eylül ayında kapılarını açan Özel Akademik Zeka Anaokulu, bilgi, birikim ve tecrübeli eğitimci kadrosu ile Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde eğitim sektörüne hizmet sunuyor. 

Özel Akademik Zeka Anaokulu, çocuklara alışılagelmiş kreş eğitim sisteminden çok farklı ve dinamik bir yapıda, rotasyon sistemi ile öğrencilerini sınıflarında değil, okul binasının bin metrekarelik kapalı ve açık alanının her bir köşesinde bulunan atölyelerde eğitim veriyor.  

Çocuklar, gün boyu sıkılmadan bol bol etkinlikler ile bir yandan eğlenirken, bir yandan da öğrenme imkanı buluyor. Özel Zeka Anaokulu'nun uzman eğitimci kadrosu sayesinde öğrenciler, bu okulda kendilerini harikalar diyarındaki masal kahramanı gibi hissediyorlar. 

Okulun bahçesinde şişme ve profesyonel yüzme havuzları, öğrencilerin yazın vazgeçilmezleri arasında. Bu okulda eğitim sabah saat 08.00'de başlıyor, akşam saat 17.30'a kadar da devam ediyor. Öğrenciler, hijyenik ortamda hazırlanan yiyeceklerle de sağlıklı beslenme imkanı buluyor. 

Özel Zeka Anaokulu Kurucusu Rukiye Okşar, "Biz çocuklara eğitim verip, atölyelerimizde gün boyu çocuklarımızı hem zinde ve dinç olmalarını, hem de öğrenmelerine öncülük ediyoruz. Akademik Zeka Anaokulu'nda her şey çok kıymetli çocuklar için en doğru kadro ve en doğru eğitim donanımı ile hazırlandı" dedi. 

Okşar, sınırlı kontenjanlarının bulunduğunu randevu alarak okulu gezmek ve eğitimlerini tanımak isteyen ailelerin de 0 533 818 64 40 numaralı telefon numarasını arayabileceğini söyledi. 

İŞTE ÖZEL AKADEMİK ZEKA ANA OKULU 

Akademik Zeka Anaokulu , 
Okul Öncesi dönemindeki çocuklarımız  için en ileri donanım ve materyaller ile,
✏️ Half Day English programı
✏️ Eğlenceli Matematik Etkinlikleri
✏️ Dünya Vatandaşlığı 
✏️ Scamper Etkinlikleri
✏️ Akıl Oyunları Etkinliği
✏️ Stem Atölyesi (Bilim, Fen, Doğa, Matematik, Mühendislik Etkinlikleri)
✏️ Okuma - Yazmaya Hazırlık Etkinlikleri
✏️ Türkçe Dil Etkinlikleri
✏️ Değerler Eğitimi
✏️ Müzik-Orff-Ritim Etkinlikleri
✏️ Yaratıcı Drama 
✏️ Yaratıcı Sanat Etkinlikleri 
✏️ Masal Atölyesi 
✏️ Satranç 
✏️ Yaşayan Duvarlar 
✏️ Çocuk Yogası  
✏️ Soft Play Top Havuzlu Oyun Parkı Time 
(Kapalı ve klimalı oyun alan etkinlikleri) 
✏️ Yüzme Havuzu 
✏️ Kapalı alanda 80 m2 oyun parkı ve Açık alanda oyun bahçesinde şirin mi şirin oyuncakları ile dolu dolu bir butik okulu.